Proizvođači voća zainteresovaniji za Analizu zemljišta

Svi proizvođači voća koji bavljenje poljoprivredom smatraju odgovornim poslom trude se da slede struku i poštuju agrotehniku. Jedna od neophodnih agrotehničkih mera danas je analiza zemljišta.

Kod proizvođača voća raste zainteresovanost za biljnu proizvodnju malina i leske. Stručnoj službi Victoria Logistic se sve više javljaju oni koji podizanje novih zasada neće da započnu bez analize svojih parcela i stručne preporuke. Prenose nam da ih izvršena analiza zemljišta usmerava ka odabiru parcele koja je najpogodnija za gajenje pomenutih biljnih vrsta što se tiče hemijskog sastava i ukupnih tročkova ulaganja. Isto tako analiza im pokaže potrebnu količinu mineralnog đubriva koja je neophodna za sledeću proizvodnu sezonu u njihovim zasadima.

 Prednosti proizvođača koji rade analizu zemljišta ima dosta. Pored toga što mogu dosta novca da uštede, postizaće i veće prinose.

Stručna služba Victoria Logistic pruža uslugu uzorkovanja, analize zemljišta i davanja preporuka za đubrenje. Sve potrebne informacije možete dobiti pozivanjem call centra na broj: 0800/333-330.