Sada je pravo vreme da se prijavite za analizu zemljišta

Ova godina je primer da su poljoprivrednici koji su poštovali sve agrotehničke mere, a jedna od njih je analiza zemljišta, zabeležili bolje stanje na svojim parcelama u poređenju sa onima koji to nisu uradili. Uz precizno određena hraniva, biljke bolje rastu i razvijaju se, donose dobar rod, a kao produkt toga ostvaruje se i bolji profit sa parcela.

Odmah nakon ubiranja useva pšenice, soje, suncokreta, kukuruza i ubiranja plodova pravo je vreme da se počne sa uzorkovanjem zemljišta kako bi se tačno znalo kako đubriti parcele.

Stručna služba VICTORIA LOGISTIC Vam kao i do sada, nudi uslugu najsavremenijeg potpuno automatskog uzorkovanja zemljišta. Uzorak se uzima automatskom sondom, sa iste zadate dubine na Vašoj parceli, ljudski rad je sveden na minimum što značajno smanjuje mogućnost bilo kakve greške pri radu. Prilikom uzorkovanja koristimo GPS tehnologiju pomoću koje se snimaju i mapiraju parcele.  Svaki uzorak se ispituje u akreditovanim laboratorijama, a na osnovu dobijenih rezultata izdaju se preporuke za đubrenje. Za sve dodatne konsultacije, pitanja i nedoumice nakon davanja preporuke stručna služba Victoria Logistic stoji na raspolaganju poljoprivrednim proizvođačima.

           Za sve dodatne informacije, slobodno nas pozovite. Rado ćemo Vam odgovoriti na sva pitanja.

Naši brojevi telefona su:

  • 021/ 4895-434, 063/464-690,
  • 063/650-282, 063/653-846 ili

besplatan Call centra: 0800 333 330