Upozorenje o leptirima na dan 17. april 2019. godine

U tekstu u nastavku pročitajte o stanju leptira na klopci od 10. aprila do 16. aprila i upozorenju za period od 17. aprila do 01. maja 2019. godine.

Agrotis segetum - ozima sovica: Nije bilo uhvaćenih leptira. Očekuje se ulov pojedinačnih primeraka. U polju ne treba raditi ništa.

Agrotis exclamationis - usklična sovica: Let leptira prve generacije počeo 15 aprila. Očekuje se ulov pojedinačnih primeraka. U polju ne treba raditi ništa.

Agrotis ipsilon - ipsilon sovica: Nije bilo uhvaćenih leptira. Očekuje se ulov pojedinačnih primeraka. U polju ne treba raditi ništa.

Mamestra brassicae - kupusna sovica: Nije bilo uhvaćenih leptira. Ne očekuje se ulov leptira. U polju ne treba raditi ništa.

Lacanobia oleracea - povrtna sovica: Let leptira prve generacije počeo 15 aprila. Očekuje se ulov pojedinačnih primeraka. U polju ne treba raditi ništa.

Autographa gamma - gama sovica: Nije bilo uhvaćenih leptira. Očekuje se ulov pojedinačnih primeraka. U polju ne treba raditi ništa.

Loxostege sticticalis – metlica: Nije bilo uhvaćenih leptira. Ne očekuje se ulov leptira. U polju ne treba raditi ništa.

Spodoptera exigua - sovica šećerne repe: Nije bilo uhvaćenih leptira. Ne očekuje se ulov leptira. U polju ne treba raditi ništa.

Helicoverpa armigera - pamukova sovica: Nije bilo uhvaćenih leptira. Ne očekuje se ulov leptira. U polju ne treba raditi ništa.

Hyphantria cunea – dudovac: Nije bilo uhvaćenih leptira. Očekuje se ulov pojedinačnih primeraka. U polju ne treba raditi ništa.

Ostrinia nubilalis - kukuruzni plamenac: Nije bilo uhvaćenih leptira. Ne očekuje se ulov leptira. U polju ne treba raditi ništa.