Punim kapacitetom rada tokom cele sezone uz KITE d.o.o. postprodajnu podršku

Stručna podrška: Kite d.o.o. tim, Kite d.o.o., Novi Sad

 

Održavanje svake radne mašine je nezaobilazan deo eksploatacionog ciklusa, a od kvaliteta delova i servisne podrške može da zavisi uspešnost cele radne sezone i na kraju ostvarenje profita. Pravovremeno i kvalitetno održavanje garantuje potrebne radne sate u sezoni, bez zastoja i dodatnih troškova.

Originalni rezervni delovi su projektovani i napravljeni da zadovolje stroge zahteve proizvođača za kvalitetom i izdržljivošću i jedino originalni delovi će obezbediti performanse radne mašine kao prvog dana eksploatacije.

Kompanija KITE DOO je zvanični diler i serviser eminentnih proizvođača poljoprivrednih mašina i opreme, kao što su: John Deere, JCB, Kuhn, Joskin, Geringhoff, Degenhart, Alpego, LKT, Zago, Siptec, i garantujemo najviši kvalitet delova i komponenti pokrivenih fabričkom garancijom. Budite sigurni da korišćenjem originalnih rezervnih delova dobijate ne samo kvalitet i fabričku garanciju, nego i tehničku podršku i stručne savete, kako bi svaka radna mašina radila besprekorno i bez greške.

John Deere distributivni centar rezervnih delova za Evropu (EPDC), u Brucksalu u Nemačkoj, svakog momenta raspolaže sa preko 98% rezervnih delova za sve aktuelne modele mašina, i preko svojih distributivnih kanala je u stanju da isporuči potrebne delove u roku od 24 sata od trenutka porudžbine, i to u bilo koji deo Evrope, Afrike i Bliskog istoka.

Magacinski prostor na površini od preko 16 hektara i najmodernije kompjuterizovane i robotizovane linije za prijem i pripremu robe za slanje, omogućavaju prijem hitnih porudžbina u roku od 2 sata, za slanje direktno sa svog carinskog terminala na najbliže aerodrome do distributera i krajnjih korisnika.

Pored rezervnih delova i materijala za redovno održavanje i opravke, John Deere nudi i širok asortiman komponenti za nadogradnju i unapređenje performansi, kako starijih tako i novijih modela mašina, u cilju povećanja univerzalnosti ili promene namene. Ovim možete povećati učinak i kapacitet Vaših mašina sa znatno manje ulaganja u odnosu na nabavku nove mašine, a takođe i produžiti radni vek već postojećeg mašinskog parka pri promeni tehnologije ili vrste proizvodnje.

Sve je praćeno stručnom servisnom podrškom sa naše strane, kako bi održavanje bilo izvršeno po fabričkim standardima. Stručno obučeni i opremljeni najsavremenijom opremom i alatom, naši servisni timovi su u stanju da odgovore na sve izazove kako na terenu tako i u moderno opremljenim radionicama u Novom Sadu i Bačkoj Topoli. 15 servisnih vozila garantuju rešavanje svih problema na terenu u najkraćem roku, kako bi proizvodnja tekla bez zastoja.

Velika pomoć vašem radu i pouzdanom završavanju svih planiranih radova, je Expert Check -Ekspertski Pregled. Ovo je vansezonska usluga pregleda Vaših mašina po fabričkim servisnim listama, koje se formiraju na osnovu servisnih informacija iz celog sveta i obuhvataju podatke o svim kritičnim tačkama, koje treba proveriti kako bi se na vreme uočili svi nedostaci, pre nego što izazovu zastoje i ozbiljnije kvarove. Cilj ovih pregleda je da se svi nedostaci otklone u predsezoni, pri čemu ostvarujete i povoljnosti pri nabavci rezervnih delova, kako bi sezona protekla bez zastoja i trzavica.

Statistika pokazuje da se samo kod 2% mašina koje su prošle kroz detaljan Expert Check - Ekspertski Pregled u sezoni, dese neplanirani zastoji zbog dodatnih popravki. Ovim se obezbeđuje maksimalna produktivnost u sezoni, kada je vreme za rad.

Sve navedeno smo upotpunili nadogradnjom znanja rukovaoca i uobličili u servisne FarmSight pakete, koji Vam nude obnovu i nadogradnju znanja o rukovanju mašinom kao i mogućnosti nadogradnje spram Vaših potreba. Tri paketa podrške rukovaocu nude Vam mogućnost da odaberete nivo usluga koji vam najviše odgovara, a obuhvataju nadogradnju znanja rukovaoca, nadogradnju softvera Vaše mašine, kalibracije navigacionih sistema, podršku u sezoni i Expert Check - Ekspertski Pregled na kraju sezone.

Iskoristite predsezonski period da se informišete o svim pogodnostima koje Vam nudi postprodajna podrška kompanije KITE DOO i ostvarite maksimalne uštede, a da pri tome budete pokriveni fabričkom garancijom na delove i servisne usluge i da ostvarite maksimalnu produktivnost u sezoni.

Za sve dodatne informacije pozovite Vaš KITE DOO Tim!

 

Bilten "Za našu zemlju" broj 97., januar 2021. godine.